Kunstneren om værket
Hvilke tanker/overvejelser ligger der bag dette værk?

Jeg tilstræber at arbejde alene for inspirationens skyld – før sindet komplicerer lykken ved inspirationen. At lave smykker er en fuldkommen åben proces, hvor former, farver og størrelser mødes og interagerer med hinanden. Hånd, metal og emalje i konstant dialog. Farvelag på farvelag opbygges i en intens proces indtil øjeblikket: som måneskær på vandet – blødt opløftende, afklaret, dæmpet, men stærkt nok til at have fået skabt et liv såvel som en dyb form. Da hver form interagerer med rummet omkring sig, skal snittet løfte hvert enkelt segment og farve samt fremhæve alle disse elementer. I et sådant rum begynder alle dele at skabe nye rytmer.

Hvordan kan værket ses i forhold til dit øvrige arbejde?

Den form jeg laver er faktisk bare den form, hvad jeg kunne frembringe. I dette store univers er der langt flere former ud over min fantasi og evner. Men i hvert øjeblik vil jeg gerne prøve at finde en udtryksfuld, dyb form for min emaljefarve. Denne udforskning vil fortsætte.

Hvilke materialer og/eller teknikker har du brugt?

Materialer: emalje, kobber, sølv, 18kt guld. Teknikker: grundlæggende guldsmedeteknikker, emalje pålagt i lag på lag, emaljering i ovn (kiln fired enameling og sugar firing), og herefter samlet med en bærende konstruktion af sølv

Title: SUCH AS #1
Department: Smykker
Object Number: SKFK-2018-019
Type: Broche
Material: Emalje, kobber, sølv, 18kt guld
Dimensions: 6 x 6 x 2.7 cm
Place of purchase: Galerie LA Joaillerie par Mazlo
Date: 2018

LOCATION

PICTURES (1)

PART OF FOLLOWING THEMES (1)

Powered by eMuseum
Udskriv
Forstør tekst
Læs tekst højt