Kunstneren om værket
"Gennem det at printe direkte på spejl, forsøger jeg at undersøge, hvordan vi kan gå fra interaktion til relation, og om muligt at rumliggøre billedet"

Hvilke tanker/overvejelser ligger der bag dette værk?

Jeg har i arbejdet med værket forsøgt, at videreføre tanken og metaforen ”at ånde på glas”. Min umiddelbare ide i dette begreb er at vise tilstedeværelsen af noget – en tilstedeværelse af en selv eller en modpart. At trække vejret ind og ud, ind og ud… og enkeltheden i dette. Gennem det at printe direkte på spejl, forsøger jeg at undersøge, hvordan vi kan gå fra interaktion til relation, og om muligt at rumliggøre billedet, og bevæge os fra motiv til motivation.

Hvordan kan værket ses i forhold til dit øvrige arbejde?

Vejrtræningen, ånden på glasset har jeg tidligere arbejdet med fotografisk, men videreførelsen på spejl, så det opnår den ekstra dimension er en videreførelse af mit øvrige arbejde.  

Hvilke materialer og/eller teknikker har du brugt?

Hvad teknikken angår, har jeg arbejdet direkte med fotografik print på spejl. Forsøget at synliggøre en proces, hvor lys og farve er i bevægelse altid. Og hvor modsætning af farve, lys og mørke er vigtig i oplevelsen af tilstedeværelse lige NU og HER.

Title: Untitled
Department: Deponeret kunst
Object Number: SKF-2019-004
Type: Print
Material: C-print på spejl, indrammet i sort træramme m. UV-glas
Dimensions: 100 x 100 cm
Place of purchase: Galleri Nils Stærk
Date: 2019

Danish Institutions with public access in Denmark and abroad, can apply for a loan of artworks through the Danish Arts Foundation. The artworks are created by some of the best artists in Denmark. The artworks are bought for public areas where many people pass through on a daily basis. These areas include schools, hospitals and other public institutions and buildings.

As a principle, the artworks are lended out in a period of maximum ten years.

Read more about lending out of artworks.

ACCESSIBILITY

Available for loan
Cannot be visited
Read more about the program

LOCATION

PICTURES (1)

PART OF FOLLOWING THEMES (1)

Powered by eMuseum
Udskriv
Forstør tekst
Læs tekst højt