UNTITLED BLUE/YELLOW/RED

Magnus Pettersen
2018
Aarhus University, Science & Technology Aarhus University, Science & Technology Institut for Geoscience/Department of Geoscience Høegh-Guldbergs gade 2 8000 Aarhus C Danmark
Kunstneren om værket
"Mit oeuvre består af skulpturer, som bevæger sig i grænsefeltet mellem kunst og design; discipliner, som konstant interfererer, overlapper, sprænger hinandens rammer og krydser grænser"

Hvilke tanker/overvejelser ligger der bag dette værk?

Den engelske kunstteoretiker Andrew Benjamin agiterer i sit hovedværk Object – Painting for, hvordan det er i mellemfeltet mellem det materielt eksperimentelle, konceptuelle og indholdsmæssige betydningslag, at det interessante kunstværk skabes. Jeg søger med mine skulpturer at skabe værker, der bevæger sig i disse lag.

Hvordan kan værket ses i forhold til dit øvrige arbejde?

I min kunstpraksis udforsker jeg spændingsfeltet mellem pure æstetik versus funktion. Mit oeuvre består af skulpturer, som bevæger sig i grænsefeltet mellem kunst og design; discipliner, som konstant interfererer, overlapper, sprænger hinandens rammer og krydser grænser. Og netop det er essensen i min praksis: At jeg ikke betragter billedkunst og (objekt-) design som diametrale modsætninger, men som to poler, der skaber et virkningsfelt, som muliggør en dyrkelse og undersøgelse af et koncept og en æstetik uden restriktioner.

Hvilke materialer og/eller teknikker har du brugt?

Skulpturen er lavet af indfargede betonelementet, med gennemgående galvaniserede metallstænger

Title: UNTITLED BLUE/YELLOW/RED
Department: Deponeret kunst
Object Number: SKF-2018-190
Type: Skulptur
Material: Beton, plast fibre, polysteren, pigment, pvc, galvaniseret stål
Dimensions: 62 x 50 x 50 cm
Place of purchase: Galleri KANT
Date: 2018

ACCESSIBILITY

Not available for loan
Cannot be visited
Read more about the program

LOCATION

PICTURES (1)

Powered by eMuseum
Udskriv
Forstør tekst
Læs tekst højt