Foto: Erik A. Frandsen
Kunstneren om værket
"Værket understreger meget fint min kunstneriske selvopfattelse: Jeg ser ikke mig selv som blomstermaler, selvom jeg efterhånden har fået det label: Jeg maler rum"

Hvilke tanker/overvejelser ligger der bag dette værk?

Værket er for mig, en undersøgelse af rum. Det skal således ikke ses som et blomstermaleri eller for den sags skyld et klassisk stilleben – det er snarere et studie af, hvordan rummet – ikke mindst det negative - arbejder med motivet. Titlen referer i øvrigt til den store skønhed (blomsten) og den kraftfulde ekspressivitet (strøget), der tvinges til at sameksistere i værket.

Hvordan kan værket ses i forhold til dit øvrige arbejde?

Værket understreger meget fint min kunstneriske selvopfattelse: Jeg ser ikke mig selv som blomstermaler, selvom jeg efterhånden har fået det label: Jeg maler rum. Det ville derfor være en alt for overfladisk læsning, at kalde det et blomstermotiv; det er en undersøgelse, et studie.

Hvilke materialer og/eller teknikker har du brugt?

Oil bars på papir.

Title: Beautiful Screams
Department: Deponeret kunst
Object Number: SKF-2018-033
Type: Maleri
Material: Olie på papir
Dimensions: 236 x 166 cm
Place of purchase: Hans Alf Gallery
Date: 2018

Danish Institutions with public access in Denmark and abroad, can apply for a loan of artworks through the Danish Arts Foundation. The artworks are created by some of the best artists in Denmark. The artworks are bought for public areas where many people pass through on a daily basis. These areas include schools, hospitals and other public institutions and buildings.

As a principle, the artworks are lended out in a period of maximum ten years.

Read more about lending out of artworks.

ACCESSIBILITY

Available for loan
Cannot be visited
Read more about the program

LOCATION

PICTURES (1)

Foto: Erik A. Frandsen
Powered by eMuseum
Udskriv
Forstør tekst
Læs tekst højt