Foto: Camilla Reyman
Foto: Camilla Reyman
Kunst udført til dette sted

Skitseforslag - under opførsel

Camilla Reyman
2016
Horsens Regionshospital Horsens Regionshospital Sundvej 30 8700 Horsens Danmark
Kunstneren om værket
Ved hjælp af teknologiske redskaber som 3D-scanning, mikroskoper og lasercutter vil jeg forbinde materialer og metoder, som har et
spænd på 23 millioner år mellem sig.

Værket skal være spændende at se på hver dag, så også ansatte og hyppigt besøgende kan blive ved med at få glæde af det. Derfor er en del af værket konstrueret sådan, at det ændrer sig dagligt i samspil med omgivelserne, mens en anden del af værket til gengæld forandrer sig langsommere over tid.

Inspirationen til værket er hentet i lokalområdet. Værket tager udgangspunkt i Horsens Fjords naturhistorie og geologi – et udgangspunkt som kan vække interesse hos mange på tværs af alder og kulturelle tilhørsforhold og på den måde skabe grobund for dialog hos hospitalets brugere, ansatte et fossil af en megalodontand (megalodonen er en kæmpehaj, forskellige mikropartikler er fundet i jordlagsprøver indsamlet af jordlagsprøverne er, ligesom Megalondontanden, fra den tidlige miocæne tidsalder. I udførsel og materialevalg er der lagt vægt på at forbinde de nutidige materialer som bronze, beton og rustfrit stål. Ved hjælp af teknologiske redskaber som 3D-scanning, mikroskoper og lasercutter vil jeg forbinde materialer og metoder, som har et spænd på 23 millioner år mellem sig.

http://www.camillareyman.com/

Title: Skitseforslag - under opførsel
Department: Kunst udført til dette sted
Object Number: SKFA-SKBL30.2016-0094_1
Type: Integreret kunst
Material: Bronze, beton, aluminium
Date: 2016

Danish Institutions with public access in Denmark and abroad, can apply for a loan of artworks through the Danish Arts Foundation. The artworks are created by some of the best artists in Denmark. The artworks are bought for public areas where many people pass through on a daily basis. These areas include schools, hospitals and other public institutions and buildings.

As a principle, the artworks are lended out in a period of maximum ten years.

Read more about lending out of artworks.

ACCESSIBILITY

Available for loan
Can be visited
Read more about the program

LOCATION

PICTURES (2)

Foto: Camilla Reyman
Foto: Camilla Reyman

DOCUMENTS (1)

Powered by eMuseum
Udskriv
Forstør tekst
Læs tekst højt