Foto: Ukendt
Foto: Ukendt
Foto: Ukendt
Foto: Ukendt
Foto: Ukendt
Foto: Ukendt
BYGST

Holmen Stage

Workshopscenen
2010 / Hovedstaden
Campus Holmen, KADK, Philip de Langes Allè 10, 1435 København K Danmark
Kort om værket

Formålet med "Holmen Stage" er et give holmen et nyt sted. Studerende har længe efterlyst et fælles sted, da det ikke er naturligt for studerende at bruge andre faciliteter end dem på deres egen skole. Stedet skal fordre nye møder på tværs af skolerne og aktiviteterne koordineres af en tværfaglig styregruppe som også står for formidlingen.

"Holmen Stage" kan bruges til møder, workshops, fester, events, filmaftener, åben scene for performance, dans, teater og musik, samt udstillingsplatform for nye designs. 

"Holmen Stage" er designet, konstrueret og bygget af studerende på Arkitektskolen.  Men scenen er åben for alle kunststuderende på Holmen. For eksempel kan onsdagsklubben på Rytmisk Musikkonservatorium holde open air koncerter om sommeren.

Projektet er designet til at fordre og udvikle netværk på Holmen – en kunstnerisk campus.

Designet af scenen lægger op til merudvikling. Brugerne kommer til at være med til at udvikle "Holmen Stage"-funktionerne. Designskolens elever kunne for eksempel bidrage med en hip grafisk identitet til scenen/stedet.

(Uddrag fra Værksbeskrivelsen)

Værket er udført i Bygningsstyrelsens regi. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst besluttede i 2014 at integrere Bygningsstyrelsens værker i samlingen på vores.kunst.dk.

Title: Holmen Stage
Department: BYGST
Object Number: BYGST-2010-3
Type: Design
Material: Grantræ
Date: 2010

ACCESSIBILITY

Not available for loan
Can be visited
Read more about the program

LOCATION

PICTURES (6)

Foto: Ukendt
Foto: Ukendt
Foto: Ukendt
Foto: Ukendt
Foto: Ukendt

DOCUMENTS (1)

PART OF FOLLOWING THEMES (1)

Powered by eMuseum
Udskriv
Forstør tekst
Læs tekst højt