Untitled

Bodil Nielsen
2011 / Syddanmark
Skydebjerg Menighedsråd Skydebjerg Menighedsråd Kirkevej 9 5560 Aarup Danmark
Om Bodil Nielsens værker

De nye arbejder varierer i størrelse mellem 65 x 45 cm og 20 x 25 cm og udviser en rig variation i komposition, farve og stoflighed. De udfordrer vores opfattelse af skalaforhold, idet værkerne kan opleves som en slags modeller, og måske netop ad den vej virke monumentale og rumlige.

For Bodil Nielsen udgør maleriet en mulighed for at skabe rumlige manifestationer og associationer hos beskueren. De griber ind i vores kollektive hukommelse, leger med det slør som vi ser alting igennem. Et visuelt felt stilles åbent, og man får i et glimt en mulighed for at se sig omkring med et fornyet blik.

Maleriernes geometriske og ornamentale formationer kan opleves som både for store og små på samme tid. Formerne interagerer med hinanden men forekommer samtidig at være til stede i forskellige rum. Frem for subtraktion af rumlighed tilbyder de snarere addition. Man tilskyndes som beskuer til at betragte malerierne på nært hold og på afstand og til at udforske den enkelte billedmæssige detalje samt maleriet som helhed. På den måde er det processen med at betragte maleriet, som er det egentlige emne og omdrejningspunkt for de præsenterede værker.

Malerierne er alle sammen akryl på lærred.

Title: Untitled
Department: Deponeret kunst
Object Number: SKF-2012-076
Type: Maleri
Material: Akryl på lærred
Dimensions: 50 × 73 cm
Place of purchase: Galleri Lars Olsen
Date: 2011

ACCESSIBILITY

Not available for loan
Cannot be visited
Read more about the program

LOCATION

PICTURES (1)

Powered by eMuseum
Udskriv
Forstør tekst
Læs tekst højt