Skitsefoto
Skitsefoto
Skitsefoto
Skitsefoto
Skitsefoto
Skitsefoto
Skitsefoto
Skitsefoto
Skitsefoto
Skitsefoto
Kunst udført til dette sted

Normal Spectrum

Astrid Marie Christiansen
2016 / Hovedstaden
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Afd. Bispebjerg Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Afd. Bispebjerg Bispebjerg Bakke 30 Indgang 16 D, 1 sal. 2400 København NV Danmark
Om værket
Astrid Marie Christiansen har skitseret et generøst projekt, der samler indgangsparti, gang og venteværelset hos Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center på Bispebjerg. Hun vil producere mange delelementer i den samlede udsmykning, hvor de enkelte værker går i dialog med både arkitektoniske elementer og praktiske funktioner på stedet. Udgangspunktet for udsmykningen er malerier i Christiansens karakteristiske farvepalette. Men malerier er ikke ren flade. I stedet bliver de skulpturelle, når kunstneren lader dem ’stikke ud’ fra væggen og ’vride sig’ i formen.

 

Selv siger kunstneren om opgaven ”Arkitekturen og de eksisterende forhold har dikteret meget af udsmykningen. Især har jeg forsøgt at bruge afdelingens vinduer, for at give følelsen af mere luft og flere udveje. Den legesyge stemning i malerierne er dels til ære for børnene, men bestemt også for at trække noget alvor ud af situationen for forældrene.”

Title: Normal Spectrum
Department: Kunst udført til dette sted
Object Number: SKFA-SKBL31.2016-0008
Type: Integreret kunst
Date: 2016

ACCESSIBILITY

Not available for loan
Cannot be visited
Read more about the program

LOCATION

PICTURES (10)

Skitsefoto
Skitsefoto
Skitsefoto
Skitsefoto
Skitsefoto

PART OF FOLLOWING THEMES (1)

Powered by eMuseum
Udskriv
Forstør tekst
Læs tekst højt